注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

杂言  

2010-04-11 19:34:08|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

        呢排唔知点解,越来越中意听陈奕迅既歌,频繁地听开Eason既旧歌。

     用陈文炜既话讲,系因为我而家恰好处于“呢个吃饱饭无事做而又很容易愁的年纪”。好啦,我承认,因为我都唔知而家自己做紧乜。日日好似忙到好交关,但霖落就系乜都无做。唉,愈加颓废的大学。莫非我以后就系甘?

     如果真系甘就几悲哀咯。

     系呢度,我不得不承认,陈文炜同SAM的确很什么什么。

     唉,唔知点解,呢两晚有梦到个小学同学...无言至极。

     唉,点都好,已经稳佐有写入党申请书既人倾计,完成一大任务。我份转正申请书啊...仲有篇英语作文未写,唉。而家英文水平连小学生都不如。

     仲有就系,突然好手痒,想拉小提琴。

     唉,呢排成日无端端唔知边度痛。真悲剧。

  评论这张
 
阅读(28)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017